Ugrás a tartalomhoz
Jegy információk

Kerekítő Mondókázó és Kerekítő Manó Torna

Minden hétfőn

10:00 Kerekítő Mondókázó

10:45 Kerekítő Manó Torna


Foglalkozásvezető: J. Kovács Judit


 6 alkalmas bérlet 12000 Ft. Féléven át érvényes. Egyszeri belépő egy gyermekkel 2500 Ft. A WEBSHOPBAN előre is megvásárolhatók a jegyek és bérletek! Testvérrel együtt, amennyiben elmúlt féléves: 4000 Ft a családi belépő, vagy a bérletből két rubrika.


************************************************************************************************************************************************************************


TIKTOK: https://www.tiktok.com/@kerekito

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu, Insta: kerekito.mondoka


KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket rendelés esetén helyben is meg tudsz venni. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem az info@kerekito.hu címemen!


SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

+Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.

+A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

+A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

+A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!

+Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.

 

+Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

 

+Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

 

+A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

+A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!